SUMMER PLANS: CAROLINE PLUMMER

WEARING MY NEW JACKET

IMG_5817 IMG_5822

jacket HOSBJERG kashmir shorts & blouse HOSBJERG bandana MALENE HOCKE sunglasses CÈLINE flats VALENTINO

Jeg har længe fulgt med på sidelinjen hos det danske tøjmærke Hosbjerg, og nu har jeg endelig fået fingrene i denne skønhed af en læderjakke at være. Hosbjerg laver de smukkeste styles, hvor især kvaliteten er et tydeligt kendetegn, hvilket er et kæmpe plus i min (shoppe)bog. Det mørkeblå sæt er i rent kashmir og hvis man lige regner “cost-per-wear” regnestykket ud, så er kashmir en årelang investering og altså alle pengene værd. <3

   

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SUMMER PLANS: CAROLINE PLUMMER