SUMMER PLANS: MARIE JEDIG

5 BEAUTY GADGETS YOU NEED TO HAVE

gadgetssss

 

EYES ON Jeg syntes efterhånden det er noget tid siden jeg har lavet et beauty-indlæg, og det jo alt for galt. Som I ved, er jeg fan af produkter og gadgets som virkelig kan noget ud over det sædvanlige og jeg kunne vitterligt spendere en hel månedsløn på beauty “gadgets” og skønhedsprodukter. Nogle af produkterne har jeg før snakket om, og nogle af dem har jeg ikke. Her er ihvertfald min ultimative gadget-liste, som jeg alle ville tage med på en øde ø (…ikke så praktisk, men you get the point, right!?)

FOREO Luna Mini – Jeg har længe været mega fan af Clarisonic, men syntes denne lyserøde bad boy når den lige over målstregen, og jeg er hel vild med måden den renser på, og at den ikke bliver beskidt på samme måde som Clarisonic. Den holder batteri virkelig længe, og jeg har den stående ude i badet da den selvfølgelig er vandtæt. Hvis du går op i at rense din hud på den fedeste måde – så er denne FOREO et fantastisk produkt til din beautygadget samling.

SWISS Skin Roller – Oh yes.. Dermarullen… En vaskeægte beautygadget. Rullen med de mikrosmå nåle bidrager til foryngelse af huden. Den hjælper med at skabe en øget kollagenproduktion og kan bruges til behandling af rynker, eliminering af strækmærker i huden samt reducering af ar og store porer. Absolut must!

M2 Beauté – Den her har jeg før rost til skyerne….Denne Eyelash Activating Serum VIRKER (!) Og så er  den enkel og let at anvende. Jeg påfører den, ligesom jeg ville påføre en flydende eyeliner. Brug den om aftenen efter du har fjernet din make-up. Jeg kunne se resultater allerede efter 14 dage, og syntes den er alle pengene værd.

L’Oreal Professionnel Steampod – Absolut yndlings beautygadget med stor fed streg under yndlings. Steampod’en (dampglattejernet) kom ind i mit liv for ca. 3 år siden, og aldrig har jeg turde undvære det siden. Det perfekte glattejern som med en kombination af damp og pro-keratin teknologi hjælper med at begrænse bevægelserne af håret og efterlader det helt silkeglat, mens dampen beskytter mod varmeskader.

TONY MOLY Panda’s Dream So Cool Eye Stick – denne finurlige Panda stick kom egentlig med lidt for sjov, for ved ikke om det helt kan betegnes som en gadget. Men denne lille ven er bare SÅ sød, og så køler den noget så godt under mine øjne. Er især uundværlig på mandage.

   

5 kommentarer

 • camilla

  cathrine! vil du ikke sælge din grønne ebay velour taske :) ??? skal til bryllup og den vil være SÅ fin til, men den er udsolgt på ebay :(

  KNUS

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Uhh, den vil jeg ikke lige umiddelbart af med, desværre :-( Men du selvfølgelig velkommen til at komme med et bud på den :*

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  300 og jeg kan afhente i Kbh :)??

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SUMMER PLANS: MARIE JEDIG