EYES ON: THE YELLOW BAG

ER DET SNART FERIETID…

Hello, Monday! Så er jeg gået ind i den sidste arbejdsuge inden jeg hiver stikket ud, og går på to ugers ferie. Jeg kan virkelig godt mærke at jeg kører på allersidste blus og at min hjerne og krop efterhånden skriger efter noget ferie og nogle varme temperaturer. Min begejstring for vores tur til Nice på mandag kan derfor ingen ende tage – hvilket resulterer i at jeg ivrigt kan snakke om hvor meget jeg glæder mig som det eneste samtaleemne herhjemme i det lille hus. Jeg er forresten ked af, at jeg har været lidt sløj på bloggen den seneste uges tid, men jeg sidder med en masse store projekter på arbejdet der tager al min energi, og jeg vil så gerne have dem afsluttet på allerbedste vis her inden ferien, således at jeg ikke behøver at tænke over det på ferien. Kender I ikke det? 

Lige et sidespring – jeg filmede en vlog ang mit Invisalign forløb her i weekenden, men jeg har ikke nået at klippe den sammen, og så blev jeg lige pludselig også helt i tvivl om det overhovedet er noget I gider se på, hmm – men har egentlig lovet nogle af jer en update, så vi må lige se om jeg får taget mig sammen til at lægge den ud hehe<3 God aften xx

   

20 kommentarer

 • Molly

  Hejsa. Vil høre hvor du har købt t-shirt fra RIKA? Tak for en inspirerende blog ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Hej :-) Den er simpelthen bare købt inde på Rikas officielle webshop og hjemmeside. Kh C

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Molly

   Tak for svar :) Hvordan er den i str.? Oversized eller normal?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Ret normal . Jeg har taget en Medium for lidt oversize look :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidsel

  Fede jeans! Hvor er de fra og hvad hedder modellen? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Tak :-) De fra weekday. Kan lige se om jeg kan finde links i morgen. Kh C

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Og hvor er jakken fra :-)?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Det er en ældgammel sag fra Julie Fagerholt Heartmade :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie

  Hej Cathrine.
  Nu spørger jeg så lige i forlængelse af Rika spørgsmålet. Hvor lang tid var leveringstiden fra Rika.com? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mikkel Ovesen

  Hej Cathrine. Ville bare høre om hvad du synes omkring kvaliteten af din goyard taske? Putter du tunge ting i som computer eller pakker du den med lette ting? Er helt forelsket i sådanne en taske, men har hørt de ikke kan tåle for meget vægt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Hej Mikkel. Syntes kvaliteten er rigtig fin – min er efterhånden hundrede år gammel og den ryger op og ned af cykelkurv hver dag og er tit loadet til absolut maximum :-D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine

  Hej Cathrine! Dit hår er simpelthen altid så smukt! Hvor lyder det skønt med Nice, håber du får den bedste tur! Jeg vil rigtig gerne se en ny Update vedr. dit Invisalign-forløb, så håber meget, at du finder tid til at klippe det sammen. Kom i øvrigt til at tænke på, om det er ubehageligt at have dem på under træning, fx hård cardio eller løb? Jeg ville i hvert fald helst ikke løbe med min blegeskinne (men den sidder nok også løsere end Invisalign?). Jeg ønsker dig en god sidste work week og en dejlig ferie! Kh Josefine

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Åh mange tak!! <3 Skal nok se på det, måske jeg kan klippe det sammen i flyveren ;-) Jeg både løber og tager hold i fitness med skinnerne, og det er absolut intet problem :-) Skinnerne sidder helt i spænd, og man er aldrig bange for de ryger af. Tusind tak og rigtig dejlig dag til dig! KH C

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh ferie – det lyder skønt med Nice. Efter som jeg ingen får i år, nyder jeg at læse om andres planer (:

  – Kit

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Ja ik? Glæder mig SÅÅ meget! Ser nu også ud som vejret vender lidt her i dk – så er det jo altså heller ikke helt dårligt :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hvor er dine skønne leo sko fra? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ane

  Hei, hvor er jakken din fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EYES ON: THE YELLOW BAG