Favourite view

NEW INVISALIGN UPDATE – VIDEO

Så fik jeg endelig lagt en Invisalign update op på Youtube. Jeg er stadig på ferie i Frankrig, så det tog kun små 15 timer at uploade filmen, stakkels airbnb-mand hvis net, jeg formentlig fik sat lidt på overarbejde. Jeg var faktisk lidt i tvivl om jeg skulle vise denne her video, for den blevet filmet utrolig impulsivt i sidste uge – netop som jeg havde været forbi min tandlæge for at få mine nye skinner. Som I nok kan mærke i videoen, så var jeg lidt af en jubel-idiot den dag, og jeg tror at ikke engang sødmælk i min kaffe ville kunne ødelægge det for mig. Jeg glemte lige den såkaldte ‘røde tråd’ så måtte klippe en smule i den, for at den gav mere mening. Håber alligevel I kan lide den, og kan bruge den til noget <3

Hvis I ikke har set den tidligere video jeg har lavet om mit Invisalign projekt, så kan I finde den HER. Før-billederne af min tænder bliver vist helt i slutningen..

   

12 kommentarer

 • Julia R

  Hej Cathrine. Tak for en super fin video, gerne mere af den slags! Og sikke et misundelsværdigt smil du har fået dig <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Olivia

  Du er virkelig sød! Tak for en god video. Jeg håber, at du fortsætter med dem, så vi kan følge med .

  Grundet din første video begyndte jeg faktisk med invisalign og er også super glad for det. Jeg drikker også hvidvin og grøntsagsjuice med dem på – og der er heller ikke sket andet end en smule misfarvning ;)

  Jeg kan læse, at du nu skifter efter 10 dage, og ikke de 14 dage, som invisalign foreslår. Jeg har læst om det ved flere der er igang med invisalign, og at deres tandlæger har sagt de må skifte før. Jeg har spurgt min og han siger nej til trods for at mine bøjler sidder som en handske over min tænder uden nogen pres efter 10 dage (og mindre). Jeg føler, at de øvrige dage er spild, når jeg ikke kan mærke gør en forskel og jeg tror bare min tandlæge er en regelrytter. Jeg overvejer derfor at trodse min tandlæge og skifte hver 10 dag. Har du nogle råd til det?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Kære Olivia. Tusind tak for din kommentar <3 Hvor er det sejt at du også er gået igang og er glad for det. Det nemlig rigtigt – jeg skifter skinner hver 10 dag, og det er en kæmpe lettelse, og giver en stor forskel syntes jeg. Allerede efter 2-3 dage med de nye skinner er tænderne rykket sig, og de sidste dage går så med at holde dem helt på plads. Hvis du, som det lyder, er rigtig god til at have dine skinner på i den tid der anbefales, så lyder det på mig rigtig underligt at du ikke må gå ned på skift hver 10.dag.. Hvor langt er du i forløbet? Måske det har noget med det at gøre.. Jeg fik også først lov efter noget tid at have skiftet hver 14 dag :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Olivia

   Jeg er ved min 3. bøjle nu, så det kan godt være det er derfor. Hvornår fik du lov til at skifte? Og hvor mange bøjler har du tilbage? Skal du have en tråd bagpå, når du er færdig for at holde dem på plads? :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Mener det var ved skinne 10/11 stykker, så det kunne bestemt godt være derfor du ikke har fået lov endnu :-)
   Jeg ved ikke hvor mange jeg har tilbage, når jeg er færdig med mine udleverede skinner skal jeg ind til kontrol og 3D scannes og måske have nye skinner endnu engang, for at resultatet til sidst bliver helt perfekt. Men har ca. 2 måneder tilbage (tror jeg) :-) Er ved skinne 25 nu..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine

  Kære Cathrine. Tak for din update! Dine tænder ser virkelig flotte ud! Du er vildt charmerende på video så keep ’em coming! Sætter stor pris på, at du holder os opdaterede :) Det ville også være sjovt at se før og efter billeder, når du er kommet godt igennem. Hvornår forventer du at være helt færdig? Jeg skal til forundersøgelse 3 i næste uge, hvor jeg får set min plan, og så skal de vist bare bestille mine bøjler hjem, så jeg er så spændt. De har sagt, at jeg også skal have den der dup bag fortænderne for at skubbe tænderne i mit underbid, så er spændt på hvor dårlig jeg bliver til at tale. De har desværre sagt ca halvandet år til mig, så jeg er lidt nervøs. Igen, tusind tusind tak for at du opdaterer. Kh. Josefine

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Kære Josefine. Tusind tak for din kommentar, og for de søde ord! <3 Hvor er det dejligt at høre videoen var brugbar for dig. Jeg ved ikke helt hvornår jeg er færdig, men bliver ihvertfald hurtigere færdig end det de sagde ved begyndelsen (fik også at vide 1,5 år)
   Kan godt forstå du er spændt – er sikker på du bliver så glad for det når du rigtig kommer i gang! Held og lykke med det hele. KH C

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Ih endnu en skøn video ;)
  Er lidt nysgerrig efter at høre om du tidligere har fået bleget dine tænder? Altså inden du startede på Invisalign. De er jo så flotte hvide ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Celena

  Hej 🌸 Du nævner det har gjort ondt? Hvordan ondt, ømhed eller smerter i tænder/kæberne😳
  Hvor har du fået bleget tænder og gjorde det ondt? Tak for svarene 😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Bestemt ikke mere ondt end at en panodil ikke kunne hjælpe :-) Det kan knap tælles på en hånd de gange jeg har været rigtig rigtig øm. Det er ømhed i tænderne, men det var faktisk mest de første uger jeg var mest øm, nu mærker jeg ingenting :-) Det gjorde heller ikke ondt at få bleget tænder – det er blot lidt ubehageligt. Det er mange år siden jeg fik det gjort (7 år siden) og kan ikke lige huske hvor det var henne desværre. KH Cat

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Favourite view