THAT WET HAIR

MY BLUE DRESS


LOOK DE NICE Jeg havde sådan glædet mig til at gå de flotte franske gader tynd i min nyerhvervede fine blå Rika kjole, så i går da vi skulle ud og gå kom den selvfølgelig på. Derudover har jeg verdens bedste sandaler fra ATP på og selvfølgelig min elskede Goyard taske, men den kender I efterhånden..

Vi nyder lige nu de sidste bagende solstråler inden vi tirsdag aften vender snuden mod Danmark igen.<3 Au revoir..

   

2 kommentarer

 • S

  Mega fed kjole! Hvor har du købt den? Kan ikke finde den på rikas hjemmeside :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Tak :* Det er en gammel sag efterhånden. Købte min på Fashion-post.dk

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THAT WET HAIR