NEW INVISALIGN UPDATE - VIDEO

THAT WET HAIR

IMG_7740

AFFILATE: sunglasses CELINE shirt ASOS leatherskirt HOSBJERG

I forgårs skulle vi ned og spise på Le Hussard, som er den lækreste rooftop restaurant/bar, kun et stenkast fra havet. Jeg plejer som I nok ved, at glatte mit hår da jeg ellers har det ondeste krøl (ifølge mig selv) – men tiden løb ligesom fra mig, så jeg kunne ikke lige nå at føntørre og glatte det som jeg ellers plejer. For at ‘tæmme’ mit hår tog jeg derfor impulsivt en stor klat af Nicolais hårvoks i håret for at prøve at lave det såkaldte sleek-wet-hair-look. Det fungerede egentlig ret godt (…dog kun indtil mit hår begyndte at tørre, haha)

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW INVISALIGN UPDATE - VIDEO