STAY TRUE TO YOURSELF

BLACK & WHITE

IMG_0052

AFF links: jacket MEOTINE jeans ASOS bag CHANEL sunglasses CÈLINE shoes MANGO

Wow, jeg er helt målløs over alle de søde kommentarer fra gårsdagens indlæg, så tusinde tak fordi I læser med <3 I går skulle jeg som sagt ses med Katrine. Startede faktisk med lige at tage forbi hende (vi bor 5 min fra hinanden), hun har nemlig fået lavet en masse om i stuen, og havde brug for en second opinion. Kan afsløre at det er blevet flot – og jeg tænker næsten at lave et lille indlæg om hende her på bloggen, så I også kan se hvor fint hun bor. Efter stue-visit tog vi ind forbi Torvehallerne efter nye planter, det er nemlig sådan at jeg får en meget spændende person på besøg herhjemme i lige om lidt som skal tage en masse fine billeder til hendes blog-feature “Get inspired by” … Kan I gætte hvem det er?

   

2 kommentarer

  • Ja🙏🏻🙏🏻🙏🏻 lav et indlæg om Katrine- både stil og stue- det ville være så godt👌🏻😘
    Outfit👌🏻

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STAY TRUE TO YOURSELF