YOU SMILE, I SMILE..

GET THAT HOODIE ON

hoodie

GET LOOSE En forholdsvis ny tendens i modebilledet, som jeg er ualmindelig glad for, er den såkaldte “teenager-uniform” aka den oversize sweatshirt med hætte. Men tro mig, den kan sagtens bruges i fashionable sammenhænge, og jeg har nu altid været glad for denne beklædningsgenstand, også før jeg så den i det store modebillede. Nogle ting er bare så behagelige, at komforten til enhver tid vinder over tendenserne – det er lidt ligesom med UGG-støvlerne…Jeg nægtede at lade vær med at gå med mine bløde bamsestøvler, da de blev helt yt. (..bare fordi hele vestegnen traskede rundt i udtrådte efterligninger.) Av for en generalisering, but you get the point right? Anyway så ville jeg egentlig bare vise jer tre vildt lækre hoodies, som er perfekt under fx. en blazer, bomberjacket eller som kontrast til en lædernederdel. Hvis I også elsker behageligt tøj der ikke strammer hvor det ikke skal, så er denne tendens sikkert også lige noget for jer ! (psst… hvis du vil køre den helt budgetvenlige stil, så bare gå på rov i din kærestes eller brors klædeskab..)

Grå hoodie WEEKDAY Sort hoodie IRO Brun hoodie YEEZY

   

2 kommentarer

 • Åh at hoppe i sådan en på en efterårsdag, gør det umuligt at tage den af igen (: Hoodies er så skønne.

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Præcis, de er så behagelige.. Fantastisk når man kan kombinere fashion og komfort :-D

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

YOU SMILE, I SMILE..