5 BEAUTY GADGETS YOU NEED TO HAVE

Hello friday

Godmorgen bloggen. <3 Beklager stilheden herinde på det seneste, men jeg kan ikke komme udenom det har været lidt af en mavepuster at starte op igen på job efter ferien. Nu er jeg endelig ved at være oppe og trække luft over overfladen igen, hvilket er rigtig rart! I går fik jeg da også nydt lidt veninde-tid med Eva på Pastis med kaffe og hygge. I aften skal jeg til fest med de skønne Impression PR piger som fejrer deres 2 års fødselsdag på Arch. Yay!


Strikken er ny og fra Envii. 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 BEAUTY GADGETS YOU NEED TO HAVE