WEEK-END

I’ll mean something to you

2

Jeg er helt bidt af Frank Oceans nyeste album, og jeg har hørt ‘Nikes’ på repeat flere hundrede gange i weekenden. Kender I det når man bare bliver hovedkulds forelsket i et sangnummer og høre det fuldstændig til døde – præcis sådan har jeg det med ‘Nikes’, og selvfølgelig skulle dagens titel også være fra hans lyrics ;-) Hvis I ikke har hørt den endnu, så kan I finde den her.

Billederne er taget af Marie, da hun var forbi mig for små to uger siden til hendes ‘get inspired by’ indlæg til hendes blog. Jeg syntes billederne blev super fine, med det her er klart min favorit af dem alle, som jeg står der i høje hæle og poserer ydmygt i min lille stue ;-)

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WEEK-END