NEW FAVOURITE JEANS

STAY TRUE TO YOURSELF

IMG_8395

dress NLY TREND

LET’S TALK At være tro mod sig selv som blogger. Det er søndag morgen, radioen er tændt og jeg har lige lavet den største kande kaffe, som jeg regner med at indtage, alt imens jeg vil prøve at få sat ord på nogle tanker jeg har haft.

Vi befinder os i en blog-industri der kun vokser sig større, og hvor kommercielle samarbejder har fået indflydelse som aldrig før. Blogverdenen er i den grad blevet en branche for sig, og den er benhård sammenlignet med dengang tilbage i 2010 hvor det hele startede for mig. Jeg har brugt lang tid på at definere mit site og mig selv som blogger, og jeg tror på at det i bund og grund handler om ikke begrænse ens interesse og passion, men derimod at vise og få den integreret, så dine læsere stadig kan forstå dit overordnede brand og hvem du er.

Det kan være svært at undgå at sammenligne sig selv med andre. Især i en branche, hvor der er så mange talentfulde bloggere som kan få over hundrede tusinde likes på et billede, når du ikke kan. Det kan blive en kamp om succes og anerkendelse og i sidste ende en frustration over ikke at være god nok.

Det har derfor altid været utrolig vigtigt for mig at forblive tro mod mig selv og finde det, der gør mig unik som en blogger. Når jeg bliver fortvivlet husker jeg mig selv på, at der også er et publikum for min stil og jargon. Og at jeg ikke behøver at hoppe i en glamourøs booty-dress for at få flere følgere, kort sagt fordi det ikke er mig. (Dermed ikke sagt at jeg ikke har fuld respekt for dem der kan ‘work it’.)

Jeg tror, at man skal være utrolig varsom med at sælge sig selv for billigt, men derimod arbejde målrettet med de egenskaber som er kendetegnet for en selv og bloggen, for i sidste ende må det være det man kommer længst med. Det har taget mig noget nær årtier at finde frem til min stil, men efter jeg har fundet ud af at komfort og god kvalitet er vejen frem for mig, har det virkelig været en øjenåbner som især har sparet mig for kritiske tøjkriser og impulskøb som ikke gjorde andet end at samle støv på hylden.

DEFINE YOURSELF

Jeg har ikke en spændende “roman”-blog som folder sig ud med tekniske og lærerige vendinger. Jeg sidder heller ikke i Google Analytics hver time og analysere mine tal og besøgende – tilgengæld så blogger jeg når jeg kan og har tid, og jeg vil aldrig gå på kompromis med mit eget æstetiske udtryk tilgengæld for clickbaits eller sponsorerede indlæg.

Jeg har på fornemmelsen – ret mig hvis jeg tager fejl – at I læser bloggen for modens skyld. Fordi I gerne vil inspireres og have et ‘quick-fix’. Jeg prøver også at vise en tilpas dosis af Cathrine, så I ved hvem der sidder her bag skærmen og taster løs, og jeg føler også at jeg især har et unikt forhold til mange af Jer der kommentere ofte, så bliv endelig ved med det <3

Anyway, det blev noget af et langt indlæg fra min side. Nu er alt kaffen også drukket, og jeg skal mødes med Katrine lige om lidt, men inden jeg smutter kunne jeg altså vildt tænke mig at høre, om der er nogle af jer der mon har lyst til at fortælle hvorfor I læser med her på Cat Daily? Jeg vil så gerne blive klogere, og det hænder da også, at jeg møder læsere i ny og næ som følger med af helt andre grunde end jeg egentlig troede!

xx Cat

   

32 kommentarer

 • Amalie

  Jeg følger dig for din stil og (det der virker som) dit søde væsen :)

  Så mere outfit- og hverdagspost!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina Trinhammer

  Pyha, jeg nåede lige at blive bange for, om det var et ‘afskedsindlæg’, du havde skrevet. Godt for os!! :)
  Jeg læser med, fordi du har en fed og yderst inspirerende stil, og som du selv siger, så er din blog æstetisk og stilren – ikke fyldt med sponsorerede indlæg. Du formår at holde den røde tråd, dét til trods for den ikke er personlig-personlig. Og det er ment som et stort kompliment.
  Jeg stoppede selv med at blogge for nogle år siden, og stoppede egentlig med at følge mange her på Bloglovin. Men du blev på listen, hvilket skyldes ovenstående. Så bliv endelig ved; jeg sidder klar mange år endnu :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Hej Carina! Heldigvis ikke et afskedsindlæg, beklager hvis det kunne tolkes sådan :) og TAK! Sikke en sød kommentar, den varmer mit lille ydmyge blogger-hjerte. <3 Tak fordi du læser med :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hej Cathrine!
  Jeg læser din blog, fordi jeg ELSKER din stil! Du er hamrende inspirerende – og det er både, når du lægger billeder op af dig selv, dit nyeste køb eller deler et outfitcollage. Så kort sagt, jeg læser med pga. dit moderelaterede indhold, som jeg synes, er lige i skabet :-) Keep up the good work!
  Vh. Camilla

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Tusind tak for din kommentar Camilla! Det gør mig virkelig glad – jeg skal gøre mit ypperste for at kunne blive ved med at lave en masse moderelateret og inspirerende indhold herinde <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Din stil! Jeg er vild med den og har været det siden dag 1. Og er vild med den måde du har udviklet dig på: jeg tror man ofte sæder for bloggere hvor man føler man kan relaterer til deres stil, og det kan jeg med dig! Xx

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Åh, det er jeg SÅ glad for at høre søde Josephine. Der er virkelig sket noget af en udvikling gennem årene, men heldigvis for det :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Når jeg læser blogs, er et ofte fordi jeg gerne vil have ‘space’ for mig selv fra en travl hverdag, og have noget inspirerende læsestof og billeder. Det er på en måde beroligende for mig og jeg nyder det. Det er hyggeligt. Og synes jeg at du har en herlig blog til dette formål! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Hej Benya. Tak for din kommentar <3 Jeg har det på helt samme som du så fint beskriver det, når jeg selv læser blogs. Man slår ligesom hjernen fra og lader den bare blive fyldt med inspiration :-) Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Kort: stil og inspiration, hvilket for min del absolut ikke indebærer booty dresses😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine

  Jeg læser din blog fordi jeg finder din stil – både fashion og interiør mæssig – super inspirerende. Jeg er vild med at der er lidt af hvert på din blog i form af mode, beauty, rejser og interiør og at man altid mærke du har dig selv med hundrede procent :-) Kram her fra!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Minder mig om det vidst også er alt for lang tid siden jeg har lavet noget interiør <3 Tak for din søde kommentar. KNUS

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Victoria

  Jeg læser din blog fordi jeg finder din stil meget inspirerende. For mig finder du en god balance mellem trends og dig selv, og det resulterer i at jeg altid er inspireret og får lyst til at se flere outfits når jeg har læst et indlæg.
  Og desuden er jeg glad for dine videoer omkring samarbejdet med implantatklikken! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Kære Victoria. Åhhh tusinde tak! Jeg skal også nok gøre mit bedste for at vise endnu flere outfits ;-) og FEDT du kan bruge mine Invisalign videoer til noget. Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thanks for the reminder darling!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alberte Whitta

  Ser så meget op til dig, og det faktum at du har fundet din rette hylde og ikke går på kompromis med kvalitet! you go girl!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rigtig fint og reflekterende indlæg🙏🏻 tak for det og tak for dejlig blog som jeg personligt har fulgt længe, og elsker på grund af din unikke stil som jeg kan identificere mig med.
  Lidt flere personlige indlæg ville bestemt være velkomne.
  De bedste hilsner fra Ann-Sofie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Kære Ann-Sofie. Det skal jeg skrive bag øret – og TAK så dejligt du følger med. xx

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria S

  Hej Cathrine.
  Problemet med mange af de mest populære blogs der får de famøse ‘hundrede tusinde likes’ er ofte netop at de er ‘uopnåelige’, og mange gange super iscenesat. Jeg kan virkelig godt lide din blog, fordi jeg rent faktisk kan få inspiration, jeg kan bruge til noget. Jeg synes nemlig, at du har en god balance mellem fashion og high street, hverdag og glamour. Hvis det hele bare bliver fashion-på-fashion, kan jeg godt tabe pusten. Jeg elsker mode, virkelig, men én ting er at få inspiration af at se på pæne billeder af fashion-bloggere, der går i stiletter hele tiden, noget andet er at få inspiration til at blande det ind i en realistisk hverdag. Sagt lidt firkantet, men kan du følge mig? Og nå ja, så er der jo også det pæne hår og humoren som helt klart også vejer op, haha!
  Du gør det så fint :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   You just said it!!
   Jeg kan sagtens følge dig, og hvor er jeg glad for at høre du har den sådan <3
   PS. Elsker du nævner humoren haha!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Zoe

  Hej Cathrine!
  Jeg læser din blog fordi jeg virkelig synes, at du evner at bruge trends og mode som et ‘element’ i din personlige stil, men uden at lade det dominere for meget. Det er super cool, at du er en så stilsikker kvinde, der ikke går for meget på kompromis med netop din stil og smag, og eller lader dig diktere af moden. Det er i hvertfald min opfattelse af dig :-)
  Og så er du jo altid super velklædt og cool at se på, og så endda på en ret underspillet og skødesløs måde, og dét er hamrende inspirerende!
  Så stay true to yoursel! For det er der du er bedst :P

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Kære Zoe. Sikke en dejlig kommentar <3 Jeg er glad for at du læser med!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Hej Cathrine,
  Jeg bliver simpelthen så inspireret af din stil og elsker at jeg er faldet over din blog!
  Og i sammenhæng med de andre ting du nævner om likes og store bloggere, vil jeg faktisk sige at jeg holder aller mest af at følge lidt mindre blogge -har det som om at det er lidt mere “indsider-tips” jeg får haha. Du ved, hvis en stor blogger viser et nyt stykke tøj, så er det som om at det nærmest er blevet fortærsket og set alle steder /alle ved hvor det er fra og hvad det har kostet, inden man selv har en chance for at købe eller overveje det. Så jeg er absolut vild med både din originalitet og bloggens størrelse :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Hej Lise. Tusind tak for din kommentar, og fedt at du har det sådan – jeg er helt med på hvad du mener! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene

  Jeg har læst med fra hvad jeg vil tro var starten, inden du rejste til Australien (hvis jeg husker rigtigt?). Jeg læser til dels med for modens skyld, men egentlig også for den personlige del af bloggen :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Hvor sejt – ja, du husker helt rigtigt :-) Rigtig dejligt at høre <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er snart to uger siden du skrev det her indlæg, hvilket nok ret godt illustrerer hvorfor jeg læser med. Jeg er nemlig ikke en såkaldt “fast læser” der følger bloggen fuldstændig, men er derimod en af de der der zapper inspiration som jeg lige støder ind i det. Og der er du en af de blogs jeg kommer forbi i ny og næ, for at lade mig inspirere af din æstetik og din måde at sammensætte outfits

  Hav en skøn aften!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Tak for din søde og ærlige kommentar <3 Jeg er glad for du læser med, og at jeg kan inspirere dig når du kigger forbi. Rigtig god aften til dig også xx C

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW FAVOURITE JEANS