GET THAT HOODIE ON

WEEK-END

IMG_0780

GODMORGEN Så vidt det er muligt, prøver jeg at gøre weekenderne herhjemme en smule hellig, for der er bare intet som en morgen uden store planer hvor der er god tid til kaffe og morgenmad(!) Jeg er simpelthen blevet så dårlig til at få noget mad om morgenen i hverdagen og ender først med at få noget ved 12 tiden når frokosten kalder.. En vane der faktisk er mig en smule uvant, da jeg altid har været typen der har sværget til et robust morgenmåltid til at komme igennem dagen, men det er utroligt hvor hurtigt kroppen alligevel kan vænne sig til en ny rytme. Nu jeg tænker tilbage, så startede det faktisk tilbage i december sidste år da jeg startede med mine Invisalign skinner, som man ikke gider tage ud hele tiden.. Så det var egentlig bare nemmere at springe over ! I dag har jeg dog sørget for at nyde min favorit morgenmad – nemlig en lun bolle med tandsmør, ost og syltetøj, haha!

Håber I får den bedste weekend <3 xx

   

2 kommentarer

 • Nanna

  Apropos invisalign – kommer der ikke nok snart endnu en opdatering evt med før og efter billeder? <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Uh, jo! Jeg tænker at lave den når jeg er færdig, regner med en gang her i september :*

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GET THAT HOODIE ON