READY FOR PAYDAY

YOU SMILE, I SMILE..

IMG_0601

top H&M glasses CÉLINE jacket GANNI bag BOYY

Hermed lørdagens antræk, selvfølgelig ‘iført’ min nye Boyy bag, som jeg kan mærke bliver en fantastisk fast følgesvend for mig i den kommende tid. Det er faktisk end af de allerførste designertasker jeg har købt i farven sort. Jeg plejer altid at vige udenom den klassiske sorte farve når det gælder tasker (og sko), men denne taske har bare så mange detaljer, at jeg ikke var bange for den ville blive kedelig i sort. Hvad siger I? Kan I lide mit nye køb… :-)

… I sidste uge var hende her forresten forbi mit lille hus, og det er der kommet et fint indlæg ud af – læs det her <3

   

4 kommentarer

 • Anne

  Hej Cathrine,
  Rigtig fint indlæg hos Mj – meget inspirerende! De æsker du har stående på din hvide kommode, hvor er de mon fra?
  Mvh Anne

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   De er fra MatchesFashion.com – man får dem med når man handler hos dem :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Hvor kan jakken købes henne? Synes ikke jeg kan finde den på hjemmesiden:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Den er desværre udsolgt !! Jeg har ledt efter den over alt og fandt den på boozt :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

READY FOR PAYDAY