#LFW STREETSTYLE TRENDS

BUSY BEE

IMG_1444

WEEKLY UPDATE Hellow bloggis…Kender I det når man føler sig pænt udkørt? Jeg ville nogle gange ønske der var flere timer i døgnet, for når man vil have tid til det hele, I ved….med arbejde, kæreste, lejlighed, veninder, familie, træning, shopping, blogging, mad, søvn (bare for at nævne nogle få) så er døgnets 24 timer ikke altid nok. Sådan har jeg det i hvert fald i denne uge. Og hey, så har jeg sørme også fået øjenbetændelse (damn you bygkorn) så det er bare ikke min uge! Til gengæld har jeg planlagt at få taget billeder i weekenden til bloggen, for jeg har nemlig købt SÅ meget nyt og lækkert jeg ikke har fået vist endnu <3 Nu jeg vil hoppe på hovedet i seng, jeg har lovet mig selv at ligge i sengen 21.30 i dag, haha!

Forresten så har Rose, som netop er startet som Digital Director for ELLE, lavet et GIRLBOSS interview med mig ovre på hendes blog, hvor jeg blandt andet fortæller hvad god #girlboss stil er for mig. Læs det hele HER.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#LFW STREETSTYLE TRENDS