TRENCHCOAT TIME

Chevre Chaud

imageJeg er netop kommet hjem efter en tur på Auto med fem af mine veninder. Vi skal nemlig på tøsetur til Paris til oktober, så vi havde aftalt lige at slå hovederne sammen og lægge planer for vores tur. Jeg glæder mig så meget, og jeg har virkelig ikke haft meget ferie i år, så det bliver fantastisk med en forlænget weekend!

Denne uge har været hård indtil videre, og jeg har ikke været helt på toppen så ser altså frem til weekenden som heldigvis ikke er så langt væk nu :-) Nu vil jeg hoppe ned under dynen og drømme om alle de ting jeg gerne vil købe i Paris. Godnat xx

   

2 kommentarer

 • Camilla LW

  Årh, et indlæg med lige netop den overskrift fanger altid min opmærksomhed :-) Var det en anbefalelsesværdig Chevre Chaud? Jeg er kæmpe fan af chevre chaud, og på jagt efter byens bedste. Har allerede prøvet de ‘kendte’: Pastis, Beau Marche, Dyrehaven, Dag H, Cafe Wilders. Kan du ellers anbefale nogen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Ja ik? Det er og bliver bare en af mine yndlingsretter! Jeg er især glad for den hos Beau Marche, men denne fra Auto til prisen er også virkelig god. Den kommer på ristet rugbrød, hvilket er lidt atypisk – men dejlig sundt ;-) Uh, du har jo prøvet den alle de gode steder.. Kan faktisk fortælle at jeg engang fik en virkelig lækker Chevre Chaud The Bronx Burger Bar på Nørrebrogade ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TRENCHCOAT TIME