CHECK CHECK

OFFICIAL KNIT SEASON

kitseason

coat ZARA knit ENVII jeans OTHER STORIES ballerina CÈLINE bag BOYY sunglasses CÈLINE

Dagens behagelige søndagsantræk. Jakken er fra sidste år, og jeg er så glad for jeg endelig kan hive den frem fra gemmeren igen. Efteråret er og bliver min yndlingssæson, når det kommer til at klæde sig på. Det er så meget sjovere med lag på lag, og så kan jeg ikke komme udenom jeg er meget mere en strik og jeans pige end en stropbluse og shorts kind-of-girl. Jeg har brugt hele min morgen på at rydde op i min garderobe, og jeg syntes selv jeg har fået samlet et hav af lækkert tøj sammen som fortjener en ny ejermand. Det er nemlig sådan, at jeg har bestilt en stand på Gentofte loppemarked på næste søndag d.11 september for at sælge lidt ud…Det skulle efter sigende være et virkelig populært sted, og det kunne være SÅ hyggeligt hvis nogle af jer kiggede forbi <3

   

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CHECK CHECK