BUSY BEE

PICK OF THE DAY

Ikke-navngivet-1

download(AFF.LINK) Jakke GANNI

EYES ON: ‘THA KINA-KRAVE’ Efter jeg så hvad modehuset Prada viste frem under Milano Fashion Week SS17 i sidste uge, er jeg blevet mere og mere overbevidst om at kinakraven er tilbage. Igen viste Miuccia hendes fantastiske evne til at jonglere rundt mellem kontraster og få dem til at se så forbavsende godt ud. Det ser også ud til at pyjamas tendensen forsætter helt til næste sommer, hvilket jeg kun kan klappe i hænderne over, da jeg så absolut ikke er klar til at smide alle mine erhvervede silkebløde pyjamasbukser væk endnu..

Psst.. Boozt kører eksklusivt i dag en 20% kampagne, hvor man får trukket 20% af prisen hvis man køber for over 999 kr. Det betyder også, at jeg netop har lukket øjnene og bestilt ovenstående Ganni silkejakke, som jeg alt for længe har sukket over. Hvad der er sparet, er der tjent – er det ikke det man siger? :-D

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BUSY BEE