TRENCHCOAT TIME

IMG_0047

Jeg har helt glemt at vise jer dette billede fra forrige uge. Mine læderloafers fra Mango har simpelthen været et af årets gode køb, for jeg har virkelig haft dem meget på og de passer til alt i garderoben. Trenchcoaten er faktisk ikke min, med derimod min venindes. Jeg forelskede mig dog lige lovlig meget i den, så fik lov at låne den lidt, hæhæ..

   

3 kommentarer

 • Marie Emilie

  Hej Cathrine! Et lidt specielt spørgsmål måske, men du kunne ikke være interesseret i at sælge en af dine Glossier læbepomader vel? Kan se man kun kan købe dem i pakker af tre, så tænkte jeg lige ville høre dig ad:)
  Mvh Marie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Åh, har faktisk godt set din mail, men har simpelthen ikke nået at svare. Jeg tjekker når jeg kommer hjem om jeg kan finde en af de uåbnet pakker <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Emilie

   Helt okay, og ej undskyld fordi jeg spammer dig sådan;) Og det lyder godt, du siger i hvertfald bare til hvis du er interesseret i det:)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Must-Have: Statement Skirt