SATURDAY FEELING

About mr. Bieber yesterday

img_4034.jpg
img_4035.jpg
Sikke en aften det var i går, da Justin Bieber indtog Parken i København. Jeg havde selvfølgelig taget Katrine med under armen, og vi havde en F-E-S-T kan jeg godt fortælle jer. Jeg er SÅ glad for jeg endelig har hørt ham, og set ham sådan ‘in real life’. (ja, han er den lille røde prik på første billede, haha)
Jeg kan sagtens forstå hvis nogle har følt sig snydt af de sange der var playback, men det er nu også hvad man selv gør det til, og jeg har ikke noget dårligt at sige om hans optræden, og de sange som han rent faktisk sang var jo sååå gode. Nu var vi dog også så heldige at sidde i VIP loungen med fri bar, så alt er selvfølgelig også en tand bedre når man har fået lidt indenbords, for vi var begge helt tilfredse da vi cyklede hjem fra Parken i styrtende regnvejr. Var der nogle af jer der var inde og se ham? Hvad syntes I ? :-)

   

2 kommentarer

 • Sophie

  Var også derinde og synes det var langt bedre end de første to koncerter jeg har været til.
  Alle som jeg sad i nærheden af havde i hvert fald en fest, inklusiv mig selv !

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Åh det jeg glad for at høre du syntes, og at du også havde en god koncert :-) Nu har jeg ikke været til andre med ham før, men syntes ihvertfald også han var på, på hans helt egen måde vel og mærke.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SATURDAY FEELING