MARCHER DANS PARIS

FLUFFY DENIM JACKET

xxxx

jacket MAJE trousers ZARA shoes GUCCI

Jeg fik faktisk ikke shoppet meget i Paris, men som I nok ved har jeg en utrolig forkærlighed for denimjakken i alle dens afskygninger, så da jeg fik øje på denne flotte sag fra Maje og så endda med vamset for i, kunne jeg simpelthen ikke lade den hænge… Med mig hjem kom den som en ‘lille’ fransk souvenir. Vejret kom helt op på 20 grader i søndags, så vi gik byen tynd og nød solen og den blå himmel kun afbrudt af kaffestops og et kæmpe kageorgie på Ladurée. Jeg havde selvfølgelig mine Gucci loafers på hele dagen, og de er seriøst det mest behagelige fodtøj jeg ejer. Bløde som smør siger jeg bare..

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MARCHER DANS PARIS