BALCONY LIFE

GUIDE: PLACES TO VISIT – PARIS

Hej søde læsere.. Jeg har sådan glædet mig til at lave den her lille Pariser-guide til jer, så jeg håber I syntes om den. Jeg har delt den op i food og shopping <3

breakkie

Cafe de Flore – Den populære fortovscafé som har været med i et utal af film, og har huset unge forfattere såsom Ernest Hermingway og Jean Paul Sartre.

La Favourite – Området omkring La Favorite er fyldt med lækre shoppingspots, og stedet fungerer som det perfekte frokost pitstop med fantastiske burgere og andre instagram-venlige retter ;-)

dinner

Klay Saint Sauveur – Sinople – Dette trendy sted, opdagede vi helt tilfældigt da vi slentrede rundt i Marais kvarteret lørdag formiddag på jagt efter en god kaffebar. Facaden og indretningen så fin ud, så vi måtte lige ind og se hvad det var. Vi bestilte bord til om aftenen, og da vi ankom senere samme dag, viste det sig at stedet var meget mere end det vi lige kunne se udefra. Indretningen snakkede helt for sig selv, men også maden, de smarte drinks og personalet var fantastisk, så vi havde noget af en fest. Vi var de første der kom (kl.20.00 er åbenbart tidligt at bestille bord til) og de sidste der gik. Vores tjener var endda så behjælpelig at han fulgte os hen på en trendy club efterfølgende. Klart et besøg værd.

Chez Janou – To af pigerne havde fået anbefalet dette sted (også beliggende i Marais) så det måtte vi selvfølgelig checke ud. Vi havde været på forkant og bestilt bord hjemmefra, hvilket viste sig at være fornuftigt. Da vi ankom til vores bord søndag aften, var der mindst en times kø for dem der ikke havde bestilt bord, men til min undren holdte det slet ikke folk tilbage, de ventede glædeligt i baren. Og da vi blev sat til bords, forstod jeg også godt hvorfor… Wow, det hele spillede bare. Stemningen, personalet, vinen, maden og omgivelserne. Skal du til Paris, så gør dig selv den tjeneste at besøg Chez Janou.

shopping

Merci – Flotteste concept store med alle de bedste franske tøjmærker og mere til. Vil næsten vove at påstå man ikke kan undgå at købe bare en lille ting derinde! Og så har de den sødeste røde bil ude foran butikken. Jeg endte med et ‘merci-net’ og nogle fine hørpudebetræk.

Goyard – Butikken hvor denne taske er fra. Den smukkeste butik, og absolut et besøg værd.

Citypharmacie – Kæmpe apotek i St. Germain som altid har alle de franske wonder-produkter på vilde tilbud. Skal du handle Bioderma, Homeoplasmine, Avene, Vichy osv. så skal du gøre det her !! På billedet ovenover kan I se lidt af min høst..

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BALCONY LIFE