NEW IN: CECILIE FUR

catdaily

 AFF.LINKS: sunglasses DIOR jacket MEOTINE trousers HOSBJERG shoes VANS bag BOYY

WEEKEND LOOK Der er ikke noget bedre end at hente en to go kaffe ved Kafferiet på Esplanaden og gå rundt ved kastellet og suge de smukke efterårsfarver i naturen til sig. Jeg havde min nye korte pels fra Meotine på, og den var faktisk så varm at jeg ikke havde andet end t-shirt indenunder. Jeg ved ikke hvor langt tid man kan det endnu, så det vidst noget med at nyde det så længe det varer. Nicolai og jeg har leaset den lækreste bil gennem hans arbejde, så i dag står på en lang cruise tur rundt i byen. Den er min første bil, og jeg er beyond excited og håber vi får glæde af den. Nu skal jeg bare lige lære at parallelparkere. Hvorfor skal det være så svært? haha…

   

7 kommentarer

 • Helle

  Nøj, den er fin til dig, den pels. Har selv luret lidt på den. Hvordan er den i størrelsen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Jeg har den i størrelsen S-M, og så kan jeg også have en tyk trøje under nemlig :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natacha

  Hej, den er så smuk den pels.. Må jeg spørger hvilken farve du har – synes ikke jeg kan finde den :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Fandt denne farve i butikken, tror også den kommer på web på et tidspunkt :-) Den er sådan grå/grøn. Kh

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Natacha Bach

   Okay, tusinde tak! Jeg kunne nemlig heller ikke finde farven

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Matilda

  Is there any Store in Copenhagen where I can find this jacket in Black?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Yes – you can find it at the Meotine Store :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BEST OF BUDGET