THAT PERFECT SKIN

SALLY HANSEN NAILPOLISH

SPONSORERET INDLÆG I SAMARBEJDE MED SALLY HANSEN

img_6410 /NEWS I den sidste uges tid har jeg testet Sally Hansens nyeste lakker på markedet, nemlig Complete Salon ManicureTM, som eftersigende skulle være en kvalitets neglelak med hele syv fordele i én flaske, nemlig underlak, vækstbehandling, smuk glans, overlak, geléglans, beskyttelse mod krakelering og som noget helt nyt: Negleforstærker med keratinkompleks. Den samlede formular i lakken skulle gøre, så du får op til 64% stærkere negle og den lover op til 10 dages farve uden krakelering. Indtil videre er jeg på 6 dagen og den holder stadig, så jeg er meget positiv. Jeg har faktisk lavet en kort video hvor jeg fortæller lidt mere om hvorfor jeg syntes den er god :-) I videoen fortæller jeg også lidt om et nyt koncept jeg brygger lidt på, nemlig ‘månedens tip’, og hvis det er noget I tænker kunne være sjovt så må I endelig råbe højt.
I kan købe neglelakkerne lige HER.

dsc04039

   

10 kommentarer

 • Karoline

  Så fin video Cathrine! Må vidst ned i Matas og kigge på de fine lakker !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Ivanhoe Aagaard

  Meget fin video. Den lyse blommefarvet var rigtig flot. Du er så sej <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ninna

  Meget gerne flere videoer :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine

  Dejligt med en nem neglelak,der er det hele i.
  Smutter i matas,og henter nogle,inden jeg smutter på ferie syd på, ikke noget værre en være på ferie,og sidde med krakelret,og afskallet negle

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Ja lige præcis. Det er det værste.. God tur <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josephine

  Hej Cat <3
  Jeg er fuldstændig forelsket i alle dine fingerringe! Hvor er de fra?

  Jeg ville elske at læse et indlæg om dine fingerringe, og hvordan du styler dem og sætter dem sammen – tip videregivet :-) x

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   De er allesammen fra Carré :* Jeg skal nok lave et indlæg om dem snarest :-D Tak for kommentar <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THAT PERFECT SKIN