GUIDE: PLACES TO VISIT - PARIS

THAT PERFECT SKIN

dsc03591

/EYES ON Jeg tror de fleste af os er på den evige jagt efter de ultimative skønhedsprodukter, der kan lige præcis det man ønsker. Jeg kan konstatere, at jeg har fundet særligt ét produkt jeg åbenbart slet ikke kan undvære. Jeg fik tilsendt denne sorte GOSH Primer Plus Skin Perfector i en pressepakke for ca. et år siden, og nogle gange går der lang tid før jeg får testet alt ordentligt igennem, men jeg var løbet tør for min tidligere primer, og så lå denne altså og vinkede til mig.. Det var ikke helt kærlighed ved første blik, og så alligevel.. Da jeg først lærte at bruge den var jeg SOLGT. Jeg har efterfølgende været nede og købe hele to nye, da denne primer er blevet et absolut must-have og indgår i min daglige skønhedsrutine, og jeg springer virkelig sjældent denne lille tube over. Det er ikke en primer som man kender den, den er nemlig ikke gennemsigtig og den lukker ikke huden til så den ikke kan ånde. Den er anderledes, og har en gullig undertone som er perfekt efter dagcreme og inden foundation. Jeg bruger den i hele ansigtet og den kan med fordel bruges under foundation til de dage man går efter et helt neutralt make-up look. Jeg tror den har lidt perlemor-shine i sig, for den giver huden en fantastisk glød, som jeg virkelig godt kan lide. Prisen er også til at overkomme, mener jeg gav 139kr. for den sidst jeg købte i Føtex. Det er lang tid siden jeg har skrevet om beauty, og syntes virkelig denne sorte tube fortjener lidt kærlighed. Dens ven ved siden af er fra Bodyshop og er en CC-cream som jeg lige nu eksperimenterer med ovenpå primeren. Det giver den vildeste dewy skin, og tror at de er et perfekt match især om sommeren hvor man ikke skal have så tung make-up på.

Forresten, så vil jeg da lige tippe om to nice rabatkoder der kører KUN i dag på Bootz & Ellos.

BOOZT: 20% på alle ordrer over 999 DKK søndag d. 23. oktober med koden MSS20. Gælder også nyheder og udsalg. Gælder ikke disse brands: By Malene Birger, Barbour, Mango, Hugo Boss, Eton.

ELLOS: 20% på boligsortiment med koden 345432. Dette er den \”gamle\” kode, der er forlænget til 23. oktober 2016. Gælder ikke elektronik, varer mærket med \’Kampagnepris\’ eller \’Design by\’ samt mærket Odd Molly.

//Indeholder affiliatelinks

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GUIDE: PLACES TO VISIT - PARIS