LOOK OF THE DAY

THE UGLIER, THE BETTER?


NEW IN J.W. Andersons fantastiske ruskindsbørge(r) er endelig mine. De er kommet lige i tide til Paris, og støvlerne er netop blevet aflevereret hos min yndlings skomager i city til en omgang forsåling, således de kan klare alle de spændende ture jeg kommer til at tage dem med på. Hvad syntes I? Bare sig hvis I syntes de grimme.. haha, jeg er vant til det.. Både veninder, kollegaer og min kæreste syntes de er for fjollede, men jeg elsker dem og syntes de er det smukkeste på jorden! Tager forresten ikke min computer med til Paris, da sko og tasker simpelthen er prioriteret højere på denne tur, så bloggen vil leve gennem Instagram weekenden over. Jeg garanterer tilgengæld godt med Insta-spam, så hold hellere øje derinde <3 God weekend XX

   

2 kommentarer

 • Maria

  De er super smukke! Må jeg spørre hvem der er din yndlings skomager? :) Jeg er på utkik efter en

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Selvfølgelig..Hælebaren ved Magasin er gode syntes jeg – de er super hurtige og effektive :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOOK OF THE DAY