SHOP AMOK TIL BLACK FRIDAY

1. ADVENT – VIND MAKE-UP KIT FRA L’ORÈAL

give-away

//GIVE-AWAY Så blev det endelig 1.advent og det betyder også at julen for alvor er skudt i gang. Julen står særligt i gavernes tegn og det betyder at I derude traditionen tro skal forkæles. Hver søndag i advent har du nemlig mulighed for at vinde en nøje udvalgt gave her på bloggen.

Vi starter ud med et fantastisk og nøje udvalgt luksus-kit fra L’Oréal med nogle af  alle mine favorit-produkter, så du er helt klar til de kommende julefrokoster. Man skal selvfølgelig også have en lækker taske at opbevare alle sine make-up produkter i, så derfor vinder du også en lækker Yvonne Koné Mini Bucketbag.

Alt du skal gøre for at deltage i konkurrencen er følgende:

  • Skriv en kommentar <3
  • Følge bloggen på Facebook og/eller Bloglovin. (begge steder giver selvfølgelig dobbeltlod)

 

Vinderen trækkes allerede næste søndag d.4 december og får besked direkte på mail. Held og lykke!

   

147 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SHOP AMOK TIL BLACK FRIDAY