1. ADVENT - VIND MAKE-UP KIT FRA L'ORÈAL

CÈLINE, I LOVE YOU…

tumblr_oheoc7v9nv1qdsqp6o1_500

Det er lige gået op for mig, at jeg har efterhånden allerde har en del Céline sko stående i skabet…Det skal åbenbart ikke være nogen hindring for ikke at få flere, for nu er de altså kommet ud med en ny model, som jeg tilsyneladende også bare må eje (!) Heldigvis er det nogle måneder til dette fodtøj bliver acceptabelt at gå i igen, så derfor har jeg også liiige lidt tid til at spare op ! Så er spørgsmålet bare om det skal være den hvide eller sorte model? Lige nu er jeg mest på den hvide, men måske det når at ændre sig….

   

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

1. ADVENT - VIND MAKE-UP KIT FRA L'ORÈAL