ROCKET FRIES - GANNI GØR DET IGEN

ONE HOUR IN HEAVEN

shje

EYES ON SHJÈ

Kender I det når man føler sig en smule bagud hele tiden? Jeg føler mig nærmest flere dage bagud lige for tiden og det hjælper ikke på det, at det bare bliver mørkt alt for tidligt udenfor. Jeg har drønhamrende travlt på job at the moment og med en blog som side-gesjæft og en mail indbakke der snart er overbelastet, haha, så har jeg nogle gange brug for et lille break. Jeg elsker at gøre noget godt for mig selv lige så tit jeg kan, og udover at få eyelash extensions hos The Powder Room en gang om måneden, så skulle jeg hilse og sige ansigtbehandlinger er ganske undervurderet i DK.

For nogle uger siden besøgte jeg Shjé for første gang i deres hyggelige lokaler på Østerbro. Min behandler var så dygtig og rolig, og fik mig i det helt rigtige mood med afstressende og effektiv ansigtsbehandling.
Behandlingen jeg fik indeholdte, hvis jeg husker rigtigt: Afrensning af huden, peeling af døde hudceller, let dybderens, ansigtsmassage, ansigtsmaske og så afsluttede jeg med serum og et par fantastiske og fugtgivende cremer fra Comfort Zone. Min hud så så flot ud bagefter og jeg kan virkelig anbefale stedet, hvis nogle af jer trænger til at forkæle jer selv eller en i holder af.
Forresten så holder de et skin scanner event  på torsdag 10/11, hvo man kan få udført en avanceret hudanalyse. Det koster 195,- at få udført den avancerede hudanalyse, dog vil selve analysen være gratis ved køb af produkter. Der skulle også være 10% på alle Comfort Zone produkter på dagen samt mulighed for besparelse på 10% ved booking af ansigtsbehandling på selve dagen. Jeg ved ikke om der er flere pladser tilbage, men prøv evt. at ring og hør klinikken.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ROCKET FRIES - GANNI GØR DET IGEN