KENZO x H&M - WHAT I GOT

ROCKET FRIES – GANNI GØR DET IGEN

ganni

Tee GANNI

SUNDAY CALLS FOR ROCKET FRIES Tror jeg vil være evigt fan af statement t-shirts, for de er ganske fantastiske til at pifte et outfit lidt op og så er de ofte ‘provokerende’ og en smule rock & roll, hvilket jeg elsker. Ganni har gjort det igen og lavet denne fantastiske t-shirt, og selvom den ligner noget jeg havde på tilbage i 2.klasse i 90’erne så måtte jeg bare eje den !

   

4 kommentarer

  • Sille

    Ja, den røg så direkte hjem til mig, efter at have set den her. Tak, Cathrine…..

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha! Den ser virkelig fed ud. Det er altid godt med lidt nytænkning og alternative outfits i stedet for de normale.
    Super fedt valg du har taget :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KENZO x H&M - WHAT I GOT