NEW IN: CECILIE FUR

SES VI PÅ SØNDAG?

img_7257

SES VI? På søndag sælger jeg endnu engang ud og tager en masse lækre sager med til kæmpe loppemarked under Bispebuen til det populære Veras Market. Til dem af jer der ikke ved det, så er Veras Copenhagen et tøjbyttekoncept, hvor man kan aflevere tøj, få point for det og bruge disse point til at “købe” nyt genbrugstøj. SMART! Anyways, så skulle der også være en fantastisk stemning under broen og helt loadet med masser af lækkert tøj, for Veras Copenhagen har også en masse tøj med. Så tag endelige din mor eller veninde under armen og kig forbi til kaffe og tøj<3 Jeg sælger blandt andet tøj fra Ganni, Acne, Baum und Pferdgarten, By Malene Birger, H&M, Zara, Mango og andre lækre mærker. Mine sko er i størrelser fra 37-39 og jeg lover forresten at give jer en god pris :-D

   

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW IN: CECILIE FUR