The perfect grey coat

SØNDAGSTANKER

dsc04237
Hej søde læsere. Her er lidt stille herinde i disse dage, men der sker så meget spændende i mit liv lige nu, og jeg har lige måtte tage et par dage fri fra bloggen. I går var jeg ude til julefrokost med arbejdet på The Market, som jeg virkelig kan anbefale. Vi fik en 9 retters menu og en masse lækkert vin og selv jeg som ellers er ret kræsen (og ikke kan klare stærk mad) kunne jeg faktisk lide stortset det hele, juhu ;-)

I dag står den på hjemlig forplejning med en masse skønne beautyprodukter, så jeg rigtig kan lade op til ugen der kommer. Her op til julesalget er der nok at se til på arbejdet, og så er det jeg må prioritere ekstra meget, hvilket desværre lige går lidt ud over bloggen, men sådan er det når man også har et andet spændende fuldtidsjob at passe :-)

Jeg får tit kommentarer fra folk der spørger om det ikke er alt for meget med både fuldtidsjob og blog, og hvordan jeg klarer at jonglere med det hele på én gang. Nogle gange kan jeg også selv ryste lidt på hovedet, fordi jeg ikke helt forstår det, men alligevel lykkedes det jo altid og jeg gør det fordi jeg elsker det og ikke kan lade være. Så heldigvis er ingen af delene sure pligter for mig, men noget jeg holder af at lave. Jeg prøver også altid at sige til mig selv at jeg ikke skal få stress over bloggen, men poste når jeg har lyst og tid, fordi det i sidste ende også vil skinne igennem herinde hvis jeg bare poster for at poste noget – og det vil jeg for alt i verden ikke :-)

Det var lidt søndagsskriblerier fra mig, nu vil jeg få bugt med den kæmpe bunke vasketøj der ligger og venter på at blive taget, og så skal jeg give mit hår en omgang hårkur med Shu Uemuras Urban Moisture treatment, som virkelig kan give mit trætte hår nyt liv.

   

2 kommentarer

 • Allerførst, tak for en dejlig blog. Du gør det super duber 👍
  Jeg følger en del fuldtidsbloggere, og det er jo fedt med daglige indlæg, men faktisk er det rigtig rart at følge med hos dig, som ikke poster nyt hver dag. Jeg misser ikke et indlæg, og føler mig ikke bundet af at skal catch up hver dag. Dejligt afslappende 😉
  Er du bange for at miste læsere ved ikke at poste hver dag? Jeg blogger selv på fritids basis, og jeg ved sq ik’ helt, om jeg skal stresse lidt, når jeg har et par dage uden indlæg 😳
  K fra Louise

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Tusind tak, Louise! Det er jeg rigtig glad for at høre du syntes :-) Jeg kan tydeligt se at der er en synergi i antallet af læsere og antal af blogpost, men som sagt prøver jeg ikke at stresse så meget over det, for jeg ved jo at mange af jer læsere læser alle mine indlæg, men I er bare ikke inde flere gange om dagen :* KH C

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The perfect grey coat