FREEZING....

Sunday morning coffee is just as important as friday nights liqour… Almost

carride

jacket HOSBJERG jeans WEEKDAY

Hej søde læsere. Håber I har en dejlig weekend! Min har været rigtig hyggeligt indtil videre og i går besluttede jeg at pakke bilen og køre op til mine forældre i vores nye bil. Nicolai er i Sydafrika med arbejdet, så derfor måtte jeg lige op og blive forkælet. Jeg fik selvfølgelig serveret min noget antifashion hof-ret bestående af hamburgerryg, hollandaisesovs, kartofler og ærter… jeg smovsede bogstavelig talt i mig, så jeg måtte åbne mine bukser – men sådan går det når man har boet alene som græsenke i over en uge fordi ens kæreste er væk og det mest kreative aftensmad man har fået i ugens løb er kopnudler til 2,95 kr fra Netto. In case you did not know, så er madlavning ikke min stærke side. Jeg kan egentlig godt lave det meste mad, men jeg syntes det er kedeligt at lave det, når man bare skal lave det til sig selv.. Please sig jeg ikke er den eneste som har det sådan :-D

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FREEZING....