PINK TOUCH

MERRY CHRISTMAS

dsc00620

Kære læsere, I ønskes allesammen en helt fantastisk jul med alle dem I holder af. Selv skal jeg hjem til mine forældre i Birkerød og vi bliver fuldt hus på min mors side med over 20 gæster, så det bliver ægte julegilde fyldt med mad og med gaver som sikkert slet ikke kan være under juletræet, ha!

Allerede på onsdag rejser Nicolai og jeg til London for at holde nytår, og jeg glæder mig til at komme lidt væk og måske udsalgsshoppe lidt! :-D Vi skal spise på Dishoom i  Shoreditch d.31 og Katrine (tidligere blogger under shopkat) skal også spise på Dishoom med hendes kæreste, så vi slår bordene sammen og holder parmiddag!

//Jeg har også trukket vinderen af de fine ESSIE neglelakker og det blev: Sara Rasmussen Stort tillykke, jeg har også sendt dig en mail :-)

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PINK TOUCH