4. ADVENT - VIND ESSIE NEGLELAKKER

PINK TOUCH

ikke-navngivet-1

Så blev det dagen inden den store dag. December måned er bare gået SÅ stærkt syntes jeg, og nu har jeg endelig juleferie helt ind til d.2 januar og spørg lige om jeg glæder mig til bare at kunne sove længe, rende rundt i nattøj hele dagen og se Love Actually på repeat mindst tre gange. På mig har jeg verdens skønneste strik fra FWSS, jeg har fået både strikken og pelsjakken af dem i julegave, og jeg blev simpelthen så glad da jeg åbnede gaven ! Det kunne ikke være mere spot on til mig, og jeg lige for tiden elsker jeg farven lyserød så det er simpelthen meant to be!

Husk jeg trækker en vinder af de smukke Essie neglelakker i morgen kl.11.00, så du kan stadig nå være med i lodtrækningen <3

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

4. ADVENT - VIND ESSIE NEGLELAKKER