CÈLINE, I LOVE YOU...

THE PERFECT BAG

bags

1. HER 2. HER 3. HER

BAGS ON A BUDGET Selvom jeg elsker elsker min vaskeægte blå Chanel taske i perforeret skind, som jeg har sparet sammen til så længe, så er jeg bestemt heller ikke for fin til ikke at gå efter billigere alternativer. Jeg er vild med Chanels klassiske 2.55 model fordi man både kan bruge den crossbody samt over skulderen. Før har jeg købt nogle alternativer på eBay fx. min mørkegrønne velourtaske som mange af jer også har efterspurgt link på. (den her) Nu er jeg heldigvis stødt på nogle nye virkelig fede alternativer fra webshoppen Harpersbag hvis man gerne vil have en pæn taske i en god kvalitet, men heller ikke vil smide en formue efter en Chanel. Jeg overvejer selv den øverste rigtig meget, hvilket en er din favorit?

   

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CÈLINE, I LOVE YOU...