DAGENS 'NEED TO HAVE'

15+4

img_9677

knit LOVECHILD jeans VINTAGE LEVIS

/ON MY MIND I fredags var jeg lige et smut forbi Nué for at tage et kig på deres altid fine udsalg. Det har virkelig været billigt for pengepungen at blive gravid (indtil videre, lol..) eftersom jeg de første 3-4 måneder har været så dårlig at jeg seriøst ikke orkede at shoppe hverken i butikker eller online. Nu da energien så småt er kommet tilbage, vidste jeg også godt at et af de første steder jeg måtte kigge var netop hos Nué. Faldt med det samme over denne smukke striktrøje fra Lovechild sat ned med 50 % samt nogle smukke gule og blomstrede Isabel Marant bukser fra SS16. Jeg har allerede boet i strikken siden i fredags og overvejer om man mon også burde tage den i en af de andre fine farver som fx. lyserød eller grå.

Maven som I kan se på billedet er også begyndt at vokse ligeså stille, og det er så hyggeligt! Jeg er nu 15 +4 og i tirsdags mærkede jeg liv derinde i form af små bobler. Det var den vildeste følelse kan jeg godt afsløre, og har lige siden prøvet at ligge i præcis samme stilling i håb om at kunne mærke det igen. På tirsdag har Nicolai og jeg booket en kønsscanning hos Lille Liv Kbh og jeg er SÅ SÅ SÅ nysgerrig på hvad der gemmer sig inde i maven. Jeg har absolut ingen idé om det er en dreng eller pige, men flere af mine veninder gætter på en pige netop fordi jeg har haft det så dårlig..

PS: Tusind tak til alle jer der sendte jeres hjælp min retning for at finde H&M kjolen fra nedenstående indlæg. Den er bestilt af en sød læser og blogger, nemlig hende her.. Og den skulle gerne lande hos mig lige om snart. Juhu <3

   

6 kommentarer

 • <3 Du sød! Dejligt endelig at se maven 😍 Du bliver smuk i kjolen!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Hvordan er den i størrelsen? har kigget på den på deres hjemmeside… tak!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Jeg har taget en large. Syntes de er lidt små i det, og kan ikke lide hvis den bliver for stram eller kryber op :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Hvor er dit iphone cover fra? :D

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DAGENS 'NEED TO HAVE'