WHEN TWO BECOME THREE

DAGENS ‘NEED TO HAVE’

hmprod-1

dress H&M

Argh, kender I det når man falder over noget man bare MÅ eje. Sådan havde jeg det da jeg så denne flotte mønstrede sag fra Trend inde på H&Ms hjemmeside. Var egentlig derinde for at finde nogle smarte MAMA jeans med stretchstof til maven, lol… Men selvfølgelig skulle jeg også liiiige kigge Trend-kategorien igennem for at se om der var kommet noget nyt, og sørme så om denne ikke havde mit navn skrevet bagpå. Jeg tænker den vil være perfekt med bukser under (til nu..) og ellers bare ben med gummisko eller mine ATP sandaler jeg fik sidste sommer. Og så er den jo også perfekt fordi der uden tvivl vil kunne gemme sig en lille babymule indenunder. Mit største problem er så nu, at den seriøssst er udsolgt i nærmest ALLE størrelser (!!) Not fair…

Please, sig en af Jer har set den hænge i en str.36 inde i byen et sted?

   

6 kommentarer

 • Julie

  Den er tilbage på hjemmesiden i en str. 38, hvis det kunne have interesse :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Åh tusind tak! Jeg har faktisk allerede gennem en sød læser fået skaffet mig kjolen i str.36. Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Tillykke med baby…
  Jeg blev mor i år og vil bare sige at jeg levede i jeans fra mamalicious og basistoppe fra samsoesamsoe

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Tusind tak! Og tillykke til dig også :-) Uh, det må jeg straks ind og tjekke <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvordan er kjolen på? Overvejer den kraftigt selvom den ikke ser mega ammevenlig ud.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Den er herre lille i størrelse desværre. Min mave kunne ikke være i str.36 fordi der går en syning på maven som desværre ikke vil give sig. Hvis jeg skal bruge den skal jeg lige trække den helt op over brystet, haha :-D

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WHEN TWO BECOME THREE