HELLO LONDON

I’M STILL HERE

img_9152

jacket ELLOS top ZARA trousers MANGO shoes J.W. Anderson bag CHANEL

Joo, den er god nok.. Jeg er her skam stadig, trods aktiviteten herinde den sidste tid har været en anelse dalende..(læs: meget dalende) Det er der selvfølgelig en grund til, og lige for tiden sker der nogle ting, der gør at bloggen har fået en lavere prioritet end den plejer, men men når det så er sagt, så jeg bestemt ikke mistet lysten til at blogge, og jeg lover at kommer stærkt tilbage samt fortælle om hvad det lige er der foregår, ligeså snart jeg er klar til det! :-)

Som et lille plaster på såret, fordi jeg har været en dårlig blogger, får I lige dette dagens at se med et ekstra træt ansigt, ha ha.. Min undskyldning er, at det er taget d. 1. januar!

Som I nok har læst var jeg jo over nytår et par dage i London med Nicolai, en tur som var virkelig tiltrængt og jeg kunne sagtens være blevet en uge mere.. Der er SÅ mange ting at se og steder at spise i London og vi kunne slet ikke nå alt det vi gerne vil, men heldigvis er storbyen jo ikke mere end 1 time og 50 min med fly, så måske vi tager en tur mere til foråret..

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HELLO LONDON