JANUARY WISHLIST

WHEN TWO BECOME THREE

bayyyyylove

… jeg er gravid…. Og jeg kan godt sige jer, at sådan en stor hemmelighed har været svær ikke at fortælle! De sidste tre måneder har desværre ikke været en dans på roser, da jeg har været underlagt af konstant kvalme, daglig opkast og umenneskelig træthed. Det er faktisk en hel lettelse endelig, at kunne fortælle hvordan jeg har haft det, og forhåbentlig forstår I bedre nu, hvorfor der har været lidt stille herinde og på Instagram. De sidste par måneder har jeg bogstavelig talt ikke lavet andet end at sove, have hovedet i toilettet og selvfølgelig vigtigst af alt været udenom spændt og lykkelig over det nye kapitel I vores liv som snart begynder !

Jeg er netop gået ind i uge 15, og kvalmen er så småt begyndt at aftage, men jeg slipper dog stadig ikke for opkast om morgenen inden jeg tager på arbejde… Om jeg har fået nogen bule på maven, tænker du måske? Tjo.. I hvertfald om aftenen syntes jeg min mave begynder at virke stor, og der er da også bukser jeg ikke kan lukke mere, men den helt store babybule har jeg altså ikke endnu ;-)

Jeg garanterer at det ikke bliver det sidste babysnak som i får fra mig, så jeg håber I er klar på at følge med fra sidelinjen <3

   

19 kommentarer

 • Vi er SÅ klar på at følge med på sidelinien mus!! Det er så spændende!! Tillykke endnu engang! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stort tillykke! Fødte for 5 uger siden! Det er crazy. På den gode måde. Sig til hvis du vil have lister med need to have og Nice to have. Man køber sig fattig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Også kæmpe stort tillykke til dig og den lille <3 Og mange tak. Det kunne sagtens være, det lyder smart! Jeg er slet ikke gået i shop-amok mode endnu, men tænker det kommer inden alt for længe.. <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  STORT TILLYKKE :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirsten

  Kæmpe Stort tillykke fra en fast læser, der dog ikke har kommenteret før nu – men Junker jeg simpelthen nødt til det. Glæder mig til at følge med. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Tusind tak for din kommentar <3 Dejligt at høre du glæder dig til at følge med :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Kæmpe stort tillykke!! Det med at få børn er det vildeste ever ❤
  … og bare rolig, din mave bliver så stor at du ikke kan se dine fødder og skal hjælpes op af sofa/sengen 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Tusind tak Camilla <3 Og du har nok helt ret, selvom jeg ikke lige kan forestille mig det lige nu.. :D Haha

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh hvor er det fantastisk!! TIllykke skønne kvinde!! Det er den vildeste og lækreste oplevelse du skal igennem <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er så klar på at følge med når 2 bliver til 3 med det lille lækre væsen der ligger i maven på dig, Stort tillykke! :)

  God dag og weekend!
  http://blogbykathrine.bloggersdelight.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Hvor er du sød! Du må også have en fantastisk dag og weekend! :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor skønt altså – og spændnede :D

  Meget stort tillykke.

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathe

  Stort tillykke! Selvfølgelig vil vi gerne følge med – jeg håber dog ikke at det bliver en 100% mommyblog ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   TAK <3 Det gør den ikke, det er slet ikke mig :-) Men bloggen bliver nok lidt mere personlig, det håber jeg er okay :-D

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kathe

   Det er det bestemt! Glæder mig til at følge med :-D

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JANUARY WISHLIST