DISSE 2 PRODUKTER GIVER DIT HÅR NYT LIV

CAN I HAVE, PLEASE..

ikke-navngivet-1

shoes ZARA

Sad egentlig og savlede over Zaras virkelig pæne børnetøj, da jeg også liiige måtte tjekke ‘dame’ nyhederne, og der falder jeg så pladask for disse ternede midi-heels som jeg lige pludselig ikke kan leve uden. Pæne er de, og de ryger vidst hurtigt kan jeg se (!) Bukserne er nu også ret flotte, men dem tror jeg godt jeg kan skyde en lang pil efter når jeg gror lille baby i maven, så dem får I for jer selv, hah!

   

2 kommentarer

 • Amalie

  Har du link til bukserne? SUper fine sko også!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Nej desværre. tror ikke de er kommet online endnu.. Men holder øje :-D

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DISSE 2 PRODUKTER GIVER DIT HÅR NYT LIV