FUR, LACES & CHAINS

FLORAL DETAILS

img_7443
img_7445

dress H&M jacket HOSBJERG shoes ZARA

Dagen startede på allerbedste manér med et virkelig fint event i Illum i deres børneafdeling. Jeg havde hevet min søde veninde Eva med under armen, for det var mit allerførste såkaldte “mommy-event”, så jeg var lidt på udebane med alle de hot mamas der er derude. Hyggeligt var det, og bagefter gik vi strøget tyndt i den bidende kulde, og jeg måtte desværre konstatere at jeg havde taget alt for lidt tøj på… Den lidt for optimistisk type, der bare nægter at det stadig er mega koldt udenfor I ved… Arhggg..

   

4 kommentarer

 • Den kjoler sidder så meget bedre på en gravid krop end en krop der er ved at komme i form til bryllup 👌🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Tak søde Josephine. Er nu også sikker på den er smuk til dig!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Får vi aldrig at vide, hvordan det gik med kønsscanningen? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Det godt du spørger.. Det gjorde I slet ikke, det er jeg virkelig ked af! Men der kommer baby-update i denne uge, så der fortæller jeg også hvad kønsscanningen bød på <3 :D

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FUR, LACES & CHAINS