CAN I HAVE, PLEASE..

FUR, LACES & CHAINS

catdailyfeb

jacket MEOTINE jacket HOSBJERG pants HOSBJERG shoes NOTABENE bag BOYY

Dagens outfit kun iført nogle af mine absolut favorit danske mærker, hvis man lige ser bort fra tasken som vidst er amerikansk. Nå men, jeg har i dag nydt formiddagen med en af mine rigtig gode venner. Vi tog hen på Toldboden for at smovse deres famøse brunch i os, og trods vejret bestemt ikke viste sig fra sin bedste side i dag, var det en virkelig god oplevelse. Det er liidt dyrt, 225 kr for sådan en brunch. Men så er det tilgengæld med all you can eat, og så har de både kaffe, juice, smoothies samt en masse varme og kolde retter. Jeg skal helt sikkert forbi igen til foråret når man kan sidde udenfor og kigge ud over vandet.

//Derudover skal vi lige have trukket tre vindere af sidste søndags konkurrence. Vinderne af Essie Gel Couture neglelakkerne blev: Cecilia (som også vinder det flotte fashion-maleri), Julie Monberg og Olivia. Stort tillykke piger :-) Jeg har sendt jer en direkte mail.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CAN I HAVE, PLEASE..