15+4

NEW IN: SALE SCOOP

img_9657

Modeugen er for alvor i fuld gang i lille København, og selvom jeg skal være på The Jewellery Room på fredag, så er det ikke meget jeg får set og har tid til i denne omgang. Heldigvis passer det mig også fint nok, og det er jo fantastisk man kan følge med på Instagram hvor alle der deltager ivrigt laver snaps, film og uploader flotte billeder. Jeg var især vild med Baum und Pferdgartens kollektion der som altid giver mig lyst til at eje det hele!

Anyways, indlægget skal også handle om disse hvide banditter fra Céline som jeg hapsede med 40 % i Illum i sidste uge. Jeg kan slet ikke vente med at bruge dem til sommer, og måske man også om nogle uger kan bruge dem med en fin sok i til et par jeans… I hope so :-D

Forresten.. Så var vi jo til kønsscanning i går, og det var så vildt endelig at få at vide hvad der helt præcis gemmer sig inde i maven. Det fortjener næsten sit eget indlæg, men måske I tør gætte hvad det er inden jeg afslører det?

   

2 kommentarer

 • Camilla

  Først og fremmest stort tillykke med graviditeten. Skønt! Jeg er selv en stolt mor til to. Det er det mest fantastiske i verden! Jeg gætter på, at I skal have en lille dreng 💙 Hvordan er det gået med dine bøjler her i graviditeten indtil nu??? Kvalme og sådan…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Hej Camilla. Tusind tak for din søde kommentar <3 Glæder mig sådan! Du har helt ret.. Der gemmer sig nemlig en lille dreng i maven ;)
   Det går såå dårligt. Har slet ikke kunne have dem i fordi jeg har kastet så meget op, så har kun sovet med dem. Men hvor det går bedre, regner jeg med at komme ind i en god rytme igen. Heldigvis er tænderne meget mere samarbejdsvillige og nemme at rykke når man er gravid (dont know why) men det altid noget :-) Knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

15+4