NEW IN: SALE SCOOP

SUNDAY CALLS FOR BRUNCH AND LEOPARD

Processed with VSCO with a5 preset

jacket FWSS  knit ISABEL MARANT jeans H&M MAMA shoes CONVERSE

Hermed dagens ‘næsten dugfriske’ billeder.. De stammer ihvertfald fra tidligere i dag hvor Katrine og jeg var på jagt efter brunch. Trods dette er taget inde i indre by, så endte vi faktisk med at tage på Mirabelle på Nørrebro i stedet, da både Beau Marche og Atelier September havde lukket idag…De var eller liiige begyndt at have åbent om søndagen! Leo-jakken har jeg vidst vist én gang før herinde, men den er så lækker og faktisk overraskende varm trods det er faux fur. Bukserne er ikke lige så fancy, det er nemlig mine første såkaldte “MAMA” jeans. De er SÅ behagelige fordi de slet ikke strammer og de går næsten helt op til brysterne, haha… Det kan man heldigvis ikke se på billederne ;-)

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW IN: SALE SCOOP