VIND: ESSIE GEL COUTURE NEGLELAKKER

GRAVID UGE 18

img_6784

jumpsuit HOSBJERG leatherjacket HOSBJERG shoes NEW BALANCE

Godaften søde læsere. Hermed en lille update på preggo-life. Jeg er lige nu i uge 18, og inden længe er jeg altså allerede halvvejs i min graviditet (!) Jeg syntes virkelig maven har taget nogle spring i denne uge, og det er efterhånden virkelig få bukser jeg kan lukke. Denne buksedragt er mit kæreste eje lige for tiden, den er perfekt til arbejdet, og så er den behagelig samtidig med den er pæn. win win situation, forstår I nok…Snittet sidder perfekt og er dejlig slankende, man kan faktisk ikke rigtig se babybulen når jeg har den på, hvilket egentlig kan være mere rart nogle gange, især de dage hvor jeg bare føler jeg render rundt med en tyk øl-mave :-D

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIND: ESSIE GEL COUTURE NEGLELAKKER