PRODUCT OF THE DAY

HEJ HEJ BABYBUMP

img_8555

cardigan SIX AMES jeans H&M cover MUNTHE

/UGE 22  Hermed en lille aften update, da I nemlig får et lovet og måske længe ventet mave-billede at se her på domænet :-D Som I nok kan se, så sker der lidt på den front lige for tiden. Jeg har kæmpet med plukveer de seneste par dage, men ellers er jeg totalt fight for fight, hvilket er helt fantastisk eftersom de første måneder var virkelig grumme og ikke særlig gode pga. så voldsom madlede, opkast og træthed. Derudover så skal vi jo til Marokko i påsken og jeg glæder mig SÅ meget til at komme væk og få noget sol på kinderne..

Nå, men jeg vil smutte igen for der er “gift ved første blik” på DR1 nu, og det må jeg bare ikke gå glip af! Hvis I ikke har set det, så kan jeg altså anbefale det ;-)

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PRODUCT OF THE DAY