HOW YOU DOIN'

KOM TIL LUKSUS TØJBAZAR PÅ SØNDAG!

fullsizerender-6

Søde læsere… På søndag fra kl.11.00-16.00 sælger jeg ud til Luksus Tøjbazar på SOHO Kontorhotel, Flæsketorvet 68, Kødbyen.

Der vil både være bloggere som jeg, men også stylister, designere og nogle rigtig seje fashionistas som også sælger ud af egne garderober. Det fede ved at stå sådan et sted er, at jeg altid får gjort mig nogle virkelig gode køb selv.. Dog ikke helt det der er meningen med at stå på loppemarked hvis I spørger min kæreste..

Der vil blive solgt mærker som Acne, Alexander Wang, Balenciaga, Bottega Veneta, By Malene Birger, Chanel, Céline, Designers Remix, Ganni, Helmut Lang, Iro, Isabel Marant, Kenzo, Marc Jacobs, Phillip Lim, Proenza Schouler, Rick Owens, Saint Laurent, Stella McCartney, Vanessa Bruno, Won Hundred og en masse unikke vintage fund. Jeg står igen på stand sammen med søde Sille Henning som er moderedaktør for ALT for damerne. Sille har altid de smukkeste Heartmade styles med skulle jeg hilse og sige..

Psst… Der er kaffe og lækkerier i caféen og der er selvfølgelig fri entree! Håber vi ses <3

   

6 kommentarer

  • Christina

    Nu er jeg jo nødt til at eje en nålestribet blazer, som den du har. Den er virkelig flot!

    Kh. Christina

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HOW YOU DOIN'