GIRL, TREAT YOURSELF

ROCK & ROLL

img_8698

jacket GARCIA JEANS dress MANGO top VILA trousers SIX AMES sunglasses CELINE bag BOYY

Et lille hvil på trappen iført min nye rock chic t-shirt. Jeg må erkende, at tøj med god komfort i den grad kommer i første række efterhånden, og aldrig har jeg haft så meget tøjkrise som i disse dage da jeg åbentbart ikke ejer så meget praktisk, ha ha. Jeg håber det går over inden længe, i takt med at vejret bliver bedre og man bare kan have en løs kjole på :-D Andre end mig der godt kan mærke at foråret er i luften og at sindet bliver lidt lettere? Jeg er begyndt at tage forskud på foråret og de store jakker er for længst langt på hylden.. Apropos det med komfort, så har jeg gjort mig et virkelig smart og særdeles praktisk fodtøjs-køb. Viser dem frem inden længe <3

img_8697

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GIRL, TREAT YOURSELF