SNEAKERS 20 % OFF

GRAVID UGE 21

catd

jacket MEOTINE jeans APRIL77 bag FURLA

Trods vejret stadigvæk er elendigt, er der alligevel dage hvor jeg med en tyk strik på, endelig kan have min Meotine pels på. Yay, så er foråret officielt på vej. Pelsen er ikke særlig varm når det blæser fordi den slet ikke er tyk, men når det er ca. 6-7 grader så er den altså helt perfekt. Billederne er taget i sidste uge, altså inden jeg lige blev syg og måtte lægge med hovedet i toilettet i næsten to døgn. Jeg ved faktisk ikke om det skyldes graviditeten eller en dum virus, men sjovt var det altså ikke og det eneste jeg kunne tænke på var om baby i maven nu også var okay. Heldigvis så er han den mest livlige baby, så han lå og masede rundt og underholdte mig mens jeg lå helt udmattet på toilettet, ha ha!

Jeg mærkede ham jo faktisk allerede med små puf første gang da jeg var 14 +2, hvor det føltes som bobler inde i maven som bristede. Nu hvor jeg er gået ind i uge 21 og altså er over halvvejs i min graviditet….(ahem hvor blev tiden lige af?)… er de søde puf blevet erstattet af kraftigere spark som både kan mærkes og ses ude på maven, selvom min mave stadigvæk ikke er blevet så stor endnu. Der kommer snart mave-billede til de nysgerrige, skal bare lige tage mig sammen.

Jeg vil forresten også lige sige tusind tak for jeres søde kommentarer i forbindelse med min dårlige oplevelse med misdannelsesscanningen, det er rart at vide at der rent faktisk kan gøres noget ved sådan en episode og mest af alt for at undgå at andre skal igennem samme oplevelse!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SNEAKERS 20 % OFF