EYES ON: OVAL SUNGLASSES

WHITE DENIM

img_9045

AFFILIATE: sunglasses CÈLINE denimjacket ELLOS

 WEEKEND MODE I går mødtes jeg med Eva på Royal Bistro ved Kgs. Nytorv i det helt perfekte solspot. Det var SÅ skønt endelig at mærke solen på kinderne og måske jeg også fik min første fregne i år. I hope so..

Jeg elsker de rolige weekender hvor man kan sidde i en evighed og sludre og drikke kaffe uden at have nogen bagkant. Efter at have siddet nogle timer traskede vi ned forbi Pastis hvor Katrine sad med nogle venner og drak rosé. Trods jeg ikke lige hoppede på rosé vognen, var der virkelig en god forårsstemning i byen i går.

…I dag bliver lidt mere praktisk, for vi skal nemlig have vasket vores vinduer i lejligheden (!) Jeg har udskudt og udskudt, men nu skal det altså være, for der er intet bedre end helt nyvaskede vinduer når solen skinner ind.. Er det ikke rigtigt?

   

5 kommentarer

  • E

    Hvor er din fine strik fra?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Victoria

    Rigtig fin jakke, hvilken størrelse har du den i? Vil gerne have en størrelse der hverken er for stramt eller stor :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EYES ON: OVAL SUNGLASSES